Close

25. november 2017

Hvilke resultater kan vi se av intensiv trening?

resultater abm.jpg
Nora har vært på tre treningssamlinger med sin sønn.   – Det jeg liker med Neuromovement er at barnet blir møtt der det er. Trenerne er veldig flinke til å tilpasse treningen etter barnets funksjonsnivå og motivasjon. Vi kommer tilbake fordi treningen er rolig og behagelig, og vi ser at utviklingen fortsetter. Jeg vil absolutt anbefale ABM-trening!
Prente Movement har arrangert flere treningssamlinger i Oslo og på Sandane siden første gang høsten 2015. – Vi har sett mange positive tegn til utvikling hos alle barna, og er spent på hva som skjer når de nå får hvile og absorbere det vi har jobbet med, forteller Sal Billing, en av trenerne som kommer fra Canada. – Med utgangspunkt i hjernen og barnas oppmerksomhet på egen kropp er det utrolig hva som kan skje, sier Olav Aabrekk.
Nå har det gått 18 mnd siden Nora og sønnen deltok første gang. De har vært opptatt av tidlig stimulering, helhet, intensitet og systematikk akkurat slik som hjerneforskningen anbefaler. De har valgt å trene ABM, de har vært på PTØ-senteret, de har trent med fysioterapeut i barnehagen og de har brukt Bravo-leken og bObles hjemme. Her kan du se hvordan treningen ser ut og utviklingen hennes sønn har hatt de siste 18 mnd!

Neste treningssamling:
Oslo 3. – 6. januar 2018
Påmelding på post@prente.no
Tilbakemeldinger fra de andre foreldrene:
«Det viktigste jeg har lært er at barns hjerne har enormt potensial. Vi skal være veldig forsiktig med å mene noe om hva et barn ikke kommer til å få til!»
«Min beste opplevelse fra samlingen var den oppriktige interessen trenerne viser i barnet.»
«Min beste opplevelse fra samlingen var å se mitt barn så fokusert på treningen og at hun prøver å bevege seg på nye måter»
«Det viktigste jeg har lært er hvor langsomt vi kan jobbe med barnet»
«Det beste med samlingen var å se hvor godt barnet trives med Sal og Olav. Vi fikk klart se at ABM gjorde inntrykk på henne.»