Close

Informasjon / kjøpsvilkår

På denne siden finner du informasjon om frakt og levering, avbestilling, angrerett og reklamasjon. 

Frakt og levering

CD-en vil normalt bli sendt som A-post som normalt leveres innen 3 virkedager etter at du har mottatt leveringsbekreftelse på e-post. Merk at A-post dessverre ikke kan spores.

Dersom det er lenge siden du bestilte CD-en og du fortsatt ikke har mottatt den, kan du ta kontakt oss via kontaktsiden. 

Angrerett

Om du angrer på et kjøp du har gjort, kan du benytte deg av angreretten og returnere varen(e) til oss innen 14 dager og få salgssummen refundert. Du trenger ikke begrunne hvorfor du ønsker å returnere et produkt. Varen(e) må da returneres i samme stand som du mottok den. Angrerettskjema ligger vedlagt leveringsbekreftelsen du mottok på e-post. Du må selv dekke returkostnaden, jf. angrerettloven § 15.

Reklamasjon

Dersom du mottar en feilvare hvor det for eksempel er skader eller feil på CD-en eller liknende, har du i følge Forbrukerkjøpsloven rett til å klare på mangelen. Feilen må oppdages innen rimelig tid. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å ordne opp i dette så raskt som mulig.

Avbestilling

Du kan kansellere ordren helt eller delvis, helt frem til du mottar leveringsbekreftelse per e-post. Om du har mottatt leveringsbekreftelse, er varen(e) allerede sendt. I slike tilfeller må du eventuelt benytte deg av angreretten.