Close

16. november 2016

Jeg vil absolutt anbefale ABM-trening!

abm-nora-og-sal
Nora er på treningssamling med sin sønn for andre gang.  – Det jeg liker med Neuromovement er at barnet blir møtt der det er. Trenerne er veldig flinke til å tilpasse treningen etter barnets funksjonsnivå og motivasjon. Vi kommer tilbake fordi treningen er rolig og behagelig, og vi ser at utviklingen fortsetter. Jeg vil absolutt anbefale ABM-trening!
Det har vært en uke med nydelig vintervær på Sandane og seks familier fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør fikk treningsøkter både før og etter lunsj denne uka. Noen dager med Sal Billing fra Canada og noen dager med Olav Aabrekk fra Sandane. – Vi er veldig fornøyd med uka og takknemlige for familienes tillit til oss, sier Olav Aabrekk. Vi har sett mange positive tegn til utvikling hos alle barna, og er spent på hva som skjer når de nå får hvile og absorbere det vi har jobbet med, fortsetter Sal. – Vi gleder oss allerede til februar og samlingen vi skal ha i Oslo, for der vil vi ha plass til åtte familier. Med utgangspunkt i hjernen og barnas oppmerksomhet på egen kropp er det utrolig hva som kan skje, fortsetter Olav.
Nora forteller videre at etter endt uke med trening forrige gang, kom han seg fra sittende til krabbestilling og begynte å krabbe. – Jeg kan se at han blir mykere i hoftene denne gangen, for han vrikker mer når han krabber. Han blir veldig sliten og sovner tungt og godt etter første økt, forteller Nora.
Neste treningssamling:
Oslo 28. april – 1. mai 2017
Sandane 7. – 10. juli 2017
Påmelding på post@prente.no
Tilbakemeldinger fra de andre foreldrene:
«Det viktigste jeg har lært er at barns hjerne har enormt potensial. Vi skal være veldig forsiktig med å mene noe om hva et barn ikke kommer til å få til!»
«Min beste opplevelse fra samlingen var den oppriktige interessen trenerne viser i barnet.»
«Min beste opplevelse fra samlingen var å se mitt barn så fokusert på treningen og at hun prøver å bevege seg på nye måter»
«Det viktigste jeg har lært er hvor langsomt vi kan jobbe med barnet»
«Det beste med samlingen var å se hvor godt barnet trives med Sal og Olav. Vi fikk klart se at ABM gjorde inntrykk på henne.»