Close

Prente Music presenterer:

Simen_Aabrekk_Words_CD_cover
Words - en vakker samling av tekster og melodier

Simen ble født med en hjerneskade, men han lærte tidlig å kommunisere gjennom et skrivebrett og en medhjelper. Alle tekstene og de fleste melodiene har han skrevet på denne måten. Words er Simen Aabrekks debutplate. Den er tilgjengelig som CD og på alle digitale plattformer!

Bestillingsskjema

Bruk bestillingsskjemaet nedenfor for å bestille Simen Aabrekks CD «Words». Platen koster 150 kr + frakt (a-post). Faktura sendes som pdf til din epost. Inntekter fra platesalget går til etablering av en musikkleir for unge komponister som bruker Tobii, FC eller andre talehjelpemidler .

 

Vil du høre litt?

1

Words

2

Lovsong

3

Eg er god nok

4

No rainbow necessary

5

Ikke alltid beint fram

6

Mitt mellomrom

7

Love is in my heart

8

Du må gjøre det

9

Julekveld i skyggen

10

Cracked jars shine more

Musikkleir for unge komponister

CD´en «Words» utgis av Prente Music. Inntektene går til etablering av The International Camp for Young Composers. Dette er en musikkleir for barn som bruker alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK) eller andre alternative kommunikasjonsmidler. Der får de og vennene deres oppleve å komponere melodier, skrive tekster og se at det blir levendegjort av profesjonelle musikere. 

Les mer om musikkleiren på Facebook
Takk

I studio har han hatt med seg Jonny Sjo (bass), Bernt Rune Stray (gitarer), Torjus Vierli (flygel/keyboards), Thomas Gallatin (trommer), Hildegunn Garness Reigstad (klokkespill og vokal), Ingelin Reigstad Norheim (gitar og vokal), Christian Ingebrigtsen, Hedda Hugvik, Kristina Håvik, Kristin Pedersen med barnekor (vokal). Plata er produsert og mixet i White room studio av Bernt Rune Stray og Bjørn Erik Pedersen.